Martijntje.reismee.nl

Week 9: Ziek Week:(

Hallo Allemaal,

Het is alweer week 9 maar deze week was een ontzettende baal week. Reden daartoe: Ik was ziek van zondagmiddag tot met woensdagavond. Later daarover meer.

Deze week zou ik groepje krijgen van twee kinderen. De kinderen hadden beide autisme. Maar een had wat meer begeleiding nodig dan de ander. Helaas kon ik niet te lang met hun werken vanwege dat ik ziek. Gelukkig kon ik van de doktor weer beginnen op donderdag zodat ik de week nog wel goed kon afsluiten met mijn groepje.

De reden dat ik ziek was begon op zondagmiddag. Ik begon de dag al met een hoofdpijn en nekpijn die maar erger werd naarmate de dag vordert. Daarnaast was ik al duizeliger en voelde mij al niet lekker. Ik nam de middag af en probeerde weer beter te worden door te slapen. Helaas voelde ik mij nog steeds niet lekker dus werd ik naar het ziekenhuis gestuurd om mij te laten onderzoeken.

Bij het ziekenhuis zeiden ze vanwege dat ik door het warme weer een hitte-uitputting was opgelopen en dat was de reden voor de duizeliger en dat ik mij niet lekker voelde. Daarnaast deze nog meer onderzoek naar de andere symptomen en die kwamen overeen met de ziekte van lyme. Ik kreeg antibiotica mee naar huis en ze vertelde mij dat als mijn hoofdpijn niet af zou nemen ik naar een specialist zou moeten gaan. Gelukkig nam mijn hoofdpijn af naarmate de week vordert dus vertelde de doktor van het kamp dat ik klaar was om weer te werken.

Nou.... dat gebeurde van zondag tot met donderdag. Donderdag begon ik de dag samen met mijn kampers. We hadden twee activiteiten op het programma staan en vervolgens een talentenshow en een kampvuur op het einde.

De vrijdag was inpakken en vertrekken. De kampers hadden alleen club periode en vervolgens moesten ze zich voorbereiden op hun vertrek. In de middag moesten we nog wat klusjes doen en hadden we daarna de weekend vrij.

Het weekend heb ik rustig aan gedaan. Ben slecht naar de bioscoop geweest en voor de rest niets speciaal. De film was: β€˜'The Dark knight rises''. Ontzettend goede film zeker een aanrader als je er nog niet naar toe ben geweest.

Dit was dan wel de slechtste week tot nu toe. Volgende week zal ik wat anders doen dan overnight. Ik heb geswitch met een andere couselor en ik zal Day camp gaan doen. Dit is een jongere doelgroep maar ontzettend leuk.

Ik kijk er nu al naar uit!

Greetings for the USA!

Martijn

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!